Wij zijn er voor diegene waarvoor de stap net iets te groot is om geheel zelfstandig te wonen.
TheodorushoeveHoofdstraat 24
9443 PA Schoonloo
06 538 00 923
info@theodorushoeve.nl

Voor wie is beschermd wonen

Voor wie is beschermd wonen bedoeld?

Beschermd wonen is bedoeld voor jongvolwassenen en volwassenen (ben je nog geen 18 jaar, dan val je onder de jeugdwet,).
Er is geen strikte omschrijving van de problematiek en stoornissen die wel of niet passen binnen een beschermde woonvorm. Er wordt altijd gekeken naar jouw specifieke situatie om te bepalen of beschermd wonen een uitkomst is: waar woon je nu, wat kun je zelf, wat gaat er goed en wat niet?

De verschillende woonvormen hebben vaak een specialisatie; zo kunnen ze zich specifiek richten op mensen met bijvoorbeeld autisme, persoonlijkheidsstoornissen.

De Theodorushoeve kan hulp bieden voor mensen met:

  •  Een verstandelijke beperking.
  • Psychische of psychiatrische problemen.
  • Autistische stoornissen.
  • Een grote afstand op de arbeidsmarkt.
  • Burn-out verschijnselen.

Is je interesse gewekt?
Neem dan vrijblijvend contact met ons op om je wensen te bespreken.

Zorgboerderij “De Theodorushoeve” is er voor diegene waarvoor de stap net iets te groot is om geheel zelfstandig te wonen.
De locatie van de zorgboerderij biedt een rustige en beschermende omgeving waar veel ruimte is om te genieten en te ontspannen.
Wij proberen de bewoners zoveel mogelijk persoonlijke aandacht te geven, in een positieve sfeer en natuurlijk gezelligheid te creëren.

Er wordt vooral gekeken naar de mogelijkheden & interesses van de bewoners en dit waar mogelijk goed te laten aansluiten op de werkzaamheden.

Meer informatie vindt je ook op : www.zorgboeren.nl 

 


Op dit moment hebben wij twee kamers/studio’s beschikbaar!

Op zoek naar een nieuwe rustige woonplek ? Wij begrijpen dat dit een spannend moment is, verhuizen, een nieuwe omgeving, nieuwe medebewoners leren kennen en natuurlijk de begeleiders. Wij proberen je zo snel mogelijk het gevoel te geven van “thuis” zijn en in deze periode je hierbij zoveel mogelijk te ondersteunen. Je woont samen met
+ Read More

Bezoek alleen op afspraak

De afgelopen periode heeft Zorgboerderij “De Theodorushoeve” haar verantwoordelijkheid genomen en diverse maatregelen doorgevoerd om het advies van het RIVM te handhaven. Het is belangrijk dat ook wij onze verantwoordelijkheid nemen om de verdere verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. Vanzelfsprekend volgen wij de adviezen van overheid en experts op. Huidige besmettingen in Nederland.
+ Read More